Sandra & Job - verbouwing stoer herenhuis -

Stoer familiehuis in klassiek herenhuis

 

Voor de meesten van ons een heel herkenbaar scenario; al jarenlang in een huis wonen dat langzaam op meerdere vlakken toe is aan een grondige verbouwing.

 

Voor Job en Sandra en hun drie kinderen heeft StrandNL dan ook maar meteen het hele huis aangepakt. Een nieuwe aanbouw op de begane grond creeert meteen genoeg ruimte voor een ruime eetkamer met haard aan de tuin. De keuken krijgt een centrale positie met een houten element voor hoge kasten. Op elke etage is vervolgens eenzelfde houten element terug te vinden. Daarin opgenomen zijn de kastenwanden, maar ook een ruime badkamer. Samen met terugkerende groentinten in het trappenhuis is er zo ook een nog verticale verbinding in de woning gerealiseerd.

 

Badkamers zijn uitgevoerd met coating op wanden en vloeren zodat tegels niet nodig zijn. In kleur zijn deze ook weer verbonden met de slaapkamer waardoor er een hotelbeleving ontstaat. Een ligbad opgenomen in de kastenwand maakt dat gevoel helemaal af!

 

In de kinderkamers maakt de combinatie van behang en bijpassende geschilderde kleuren op wanden en plafonds elke kamer tot een eigen kleurrijk paradijsje.

 

projectteam

Mark Mutsaers

Strand West

 

fotograaf

Simon Bosch