Kyowa Kirin 2 - kantoorontwerp & inrichting -

Volledig ontwerp en inrichting voor het hoofdkantoor van pharmaceutisch bedrijf te Hoofddorp - Fase 2

 

Na ongeveer een jaar is het hoofdkantoor te klein geworden en vraagt het farmaceutische bedrijf Kyowa Kirin Pharma aan StrandNL om een tweede ontwerp. De directie wenst een representatieve kantoorruimte waarbij de uitstraling van het bedrijf zowel naar de medewerkers als naar de klanten goed wordt uitgedragen. Het kantoor is gesitueerd in een gerenoveerd gebouw in Hoofddorp. De kantoorruimte onderscheidt zich van de andere bedrijven door de open en representatieve uitstraling.

 

StrandNL heeft er in het totale ontwerpplan voor gekozen zo veel mogelijk innovatief te zijn en tegelijkertijd te zorgen voor een geheel eigentijdse en prettige werksfeer. De entree is ruim, kleurrijk en door de gekozen ronde vormen zeer uitnodigend. Voor de kantoorruimte en de directiekamer is er voor een zachtere kleurstelling gekozen zodat er hier in alle rust door alle medewerkers kan worden gewerkt. In de aanvullende faciliteiten, zoals de grote vergaderruimte en de lunchruimte heeft StrandNL juist een vertaalslag gemaakt naar een contrastrijke en een meer bruisende omgeving. 

 

Omdat we met ons team vanaf het begin bij het ontwerp zijn betrokken hebben we een kwalitatief goed ontwerpplan kunnen neerzetten die voor dit kantoor voldoet aan alle wensen. Strand West heeft aansluitend wederom voor de totale inrichting gezorgd.

 

projectteam

Michel van der Velden

Geertje Stumpel

Strand West

 

fotograaf

Jan Buteijn