Kyowa Kirin 1 - kantoorontwerp & inrichting -

Volledig ontwerp en inrichting van het hoofdkantoor van een pharmaceutisch bedrijf te Hoofddorp

 

Ontwerp een representatieve kantoorruimte waarbij de uitstraling van ons bedrijf zowel naar de medewerkers als naar onze klanten wordt uitgedragen. Dat was de wens die StrandNL architectuur & interieur kreeg voorgelegd van een internationaal opererende farmaceutische onderneming, namelijk Kyowa Kirin Pharma. 

 

Het kantoor van deze pharmaceut is gesitueerd in een gerenoveerd kantoorverzamelgebouw in Hoofddorp. De kantoorruimte onderscheidt zich van andere gebouwen door de open en representatieve uitstraling. StrandNL heeft er in het totale ontwerpplan voor gekozen beiden zo veel mogelijk in het ontwerp te benadrukken en tegelijkertijd ook te zorgen voor een geheel eigentijdse en passende werksfeer.

 

De entree is ruim, kleurrijk en door de gekozen ronde vormen zeer uitnodigend. De kantoorruimte en de directiekamer zijn in een zachtere kleurstelling zodat er in alle rust door de medewerkers kan worden gewerkt. Maar in de aanvullende faciliteiten, zoals de grote vergaderruimte en de lunchruimte heeft de architect juist een vertaalslag gemaakt naar een meer contrastrijke en bruisende omgeving. 

 

Omdat we met ons architectenteam vanaf het begin bij het ontwerp zijn betrokken hebben we meteen een kwalitatief goed ontwerpplan kunnen leveren die voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever. Strand West heeft aansluitend de totale inrichting verzorgd.

 

projectteam

Michel van der Velden

Geertje Stumpel

Strand West

 

fotograaf

Hans Nijs