advies in interieur, bouwen, verbouwen en kopen

 

advies

 

De ruimte waarin je woont, werkt of recreëert is een optelsom van componenten. Denk aan locatie, vorm en ruimte, maar ook kleur, meubilair en materialen. De magie ontstaat wanneer deze onderdelen samenkomen, wanneer ze een spannend spel spelen en tegelijk in balans zijn. Bij StrandNL werken professionals die jouw ideale ruimte(s) letterlijk vormgeven en inrichten. 

 

Vergelijk het met een kookproces in een restaurant waarbij koks vanuit hun eigen expertises werken aan verschillende gangen. Ook hier vindt de smaaksensatie pas plaats als de ingrediënten samenkomen, als het menu compleet is en klopt. Zo gaat dat ook bij StrandNL. Als architect geven we vorm aan jouw droomhuis of gewenste verbouwing, van schets tot realisatie. Wij denken in ruimte, lichtval en vormen. Tijdens de ontwerpfase wordt er ook alvast meegedacht over de plaatsing van gordijnen en inbouwspots en de positie van de meubels. 

 

Bij een bouw- of verbouwproject geven wij als architecten van StrandNL invulling aan een pand of ruimte. Er komt een nieuwe maat, een nieuwe beleving. Hierbij dringen wij bewust niet een bepaald beeld op, maar stellen we juist vragen. We luisteren goed en geven suggesties vanuit onze kennis en jarenlange ervaring. Wij willen onze opdrachtgever graag goed leren kennen om zo tot de kern van de vraag te komen.

 

Met StrandNL investeer je met name in kwaliteit, maar ook in iets wat lastiger te omschrijven is: in een gevoel. Een geluksgevoel wel te verstaan. Het idee is dat je – elke keer als jij door een door onze architecten vormgegeven en ingerichte ruimte loopt – blij wordt, van het licht of van het kleurenspel tussen wand en vloer. Duurzaamheid betekent voor StrandNL dan ook kiezen voor dat goede gevoel. Alleen zo krijgt een verbouwing meerwaarde en wil de eigenaar of bewoner zelf ook dat het lang mee gaat of zelfs nooit meer verhuizen. StrandNL helpt zijn klanten te ontdekken waar dat goede gevoel voor hen zit. Het motto daarbij is vrijdenken. StrandNL staat dan ook voor emotioneel betrokken en gepassioneerd ontwerpen.

 

 

Wij bieden de volgende diensten aan:

 

bouwen en verbouwen met ons team

Bouwen en verbouwen met StrandNL is meer dan alleen iets bouwkundigs, het is een totaalplaatje dat we samen met elkaar realiseren. De architectuur en het interieur zijn hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

 

zelf verbouwen

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je zelf gaat verbouwen maar misschien twijfel je toch of je de juiste keuzes hebt gemaakt over de indeling.  Dan is het mogelijk om een onafhankelijk advies te kopen bij een van onze architecten. Na dit advies kun je weer verder om jouw droomproject te realiseren. De advieskosten zijn €125,- per uur.

 

kopen of verkopen

Ben je van plan om een huis te kopen of te gaan verkopen dan kun je ook een architect van StrandNL inschakelen om te adviseren over de mogelijkheden. Bij aankoop kunnen we mee gaan kijken of de door jou gewenste interieur veranderingen mogelijk zijn en of ze binnen jouw budget vallen. Ook kunnen we je adviseren over de staat van de woning en de mogelijkheden.

 

Bij verkoop kunnen we in een tekening van de bestaande situatie nieuwe mogelijkheden verwerken waardoor een koper eerder de potentie ziet en jouw huis sneller zal willen kopen. Ook kunnen we de potentiële koper adviseren. De advieskosten zijn €125,- per uur met een minimum van 10 uur.

 

contact

Wil je met het StrandNL team kennismaken of een advies, vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Laat ons weten waar het project is en wat ongeveer de plannen zijn, vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.