zakelijk
particuliere verbouwingen
woonhuizen / villa's
Oudegracht 114
3511 AW Utrecht
T +31 (0)30 231 3799
F +31 (0)30 234 0359
info@strandnl.nl
Routebeschrijving
Vrienden van Strand NL

Strand NL facebook

Disclaimer
© 2008 Strand NL
© Webtechniek
 
 
Kantoor
Utrecht
Oude garage omgetoverd tot kantoor

Of we van een oude garage hun kantoor konden maken was de vraag die projectontwikkelaar MidNed stelde aan Strand NL.  De diepe en redelijk donkere ruimte moest plaats gaan bieden aan een kantoorruimte en tevens blijven dienen als garage voor tenminste drie auto’s.

Twee totaal verschillende functies in een ruimte gecombineerd. Gescheiden  door een glazen wand blijft het gevoelsmatig een ruimte maar is er wel een klimaatscheiding. Middels een nieuwe patio en een groot, volledig te openen, dakvenster is voldoende daglicht voor een aangename werkplek gegarandeerd.

De Aston Martin van de opdrachtgever, die een prominente plaats in de garage zou krijgen, heeft voor ons het uitgangspunt in het project gevormd. Zwarte, deels betegelde, wanden, een gouden glittervloer en zwart stalen kozijnen zijn samen met het complete verlichtingsplan elementen die refereren naar het stoere, mannelijke en tegelijkertijd glamoureuze wat de opdrachtgever past.

Zo is de nieuwe kantoorruimte niet alleen een prettige omgeving om te werken, kunnen de auto’s goed geparkeerd worden op een binnenstedelijke locatie, maar is het bovenal een visitekaartje voor de projectontwikkelaar zelf geworden.